Online Diary ♥ HONEYZA ♥: ♥ eXcIteD + nErVoUs = NiEjA ♥

Wednesday, August 24, 2011

♥ eXcIteD + nErVoUs = NiEjA ♥


assalamualaikum & salam syg to all my blogwalking(blog-berjln? sungguh bhya) hik2 okes u all tgk x gmbr rabbit terloncat2 girang tu?xreti letih ke dia erk?puasa2 ni aktif la plak di..ish...ish... cerdik sungguh..

hari ni ak nk citer sal ak yg sedang blaja memandu ni..hik mesti korang plik kn?npe ak excited lak?sdgkn entry br ni(blh klik sni) bkn main lg sedih la,stress la...hik2 ni la korang nk knal unpredictable person! hik2 nija ni mdh berubah2 skit...tp pendirian I teguh k,seteguh gunung kinabalu gtu...hik2 actually nija excited sbb nija dah blh la drive keta dgn rasa confident skit berbanding sblm ni..hik2 klu sblm ni nija cuak nk mampus..cam gmbr ni


skang nija dah pandai la gak nk kawal clutch n minyak time traffic light...hik2 klu dulu nmpk traffic light cam hantu..hik2 n rasa nk pecut je klu hijau...tp klu pecut nk mampus kna mrh kat cikgu?hik2 hijau ke,merah ke traffic light semua tkt,tp skng dah okey....sbb bkn ap smpai biler nk tkt kn?nanti silap2 hari bulan jd tukun tiruan je lesen nija..hik2 membazir nama nye tu...

di sbb kn cikgu cam dah percya la nija sgt kn..dia suh nija drive dr tmpt nija blaja smpai umah nija...hik2 sblm ni nija slalu doa,jgn kta suh nija try drive smpai umah nija,sbb bkn dekat gak,ad la dlm 18KM gtu..tp alhamdulilah nija berjaya la gak,hingga tidak berlaku sebarang kemalangan..hik2 korang tgk plan yg nija buat ni * demi korang tau =)



Arrow warna biru tu menunjukn jln yg nija lalui..hik2 so excited smpai snggup buat plan ni demi nk tunjukn kat korang..hik2 kepada yg knal peta ni,klu rasa nk datg raya nanti roger2 la ye..tp smpai 3sept je blh dtg umah nija..sbb 4sept nija dah pergi KL,sbb flight nija untk ke Unimas 5sept =)... kedtgn korang amat di alu2kn =)

p/s: nija test jpj 28 ogos ni,wish me luck erk =)

okes setakat ni je bebelan nija =)

♥ nieja ♥

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

3 comments:

Pure Mahabbah Fillah said...

assalam...

good luck dear

Kakkoii said...

selamat berjaya ye.. haha jgn nerves

NIEJA CHUMEYL said...

@pure mahabbah fillah:wasalam, thanks dear =)

@kakkoii:thank u =) nija ni mudah gabra...hik2

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen