Online Diary ♥ HONEYZA ♥: 2009

Thursday, December 31, 2009

CUN2


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Saturday, December 19, 2009

ha3 penat2 holiday kat langkawi






aku peanat glo g lankawi tp bez
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Friday, December 11, 2009

vidoe kelas 5 al bhiruni 2009

video
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Wednesday, December 9, 2009

aku mencintai mu!!!!







123Friendster.Com | Forward This Comment to Your Friends


aku akn merindui kwn2 aku kat smip....
waaaa.....aku blk hntr buku teks kat smip td....
bt kli terakhir g tgk smip maybe....he3
harap2 dpt jumpa ag kwn2 aku nanti....
weh aku rindu ko sep2 mung





123Friendster.Com | Forward This Comment to Your Friends

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

aku merdeka





123Friendster.Com | Forward This Comment to Your Friends


at last aku merdeka gak dr spm....
no more tuition,no more xtra class,no more skol,no more textbook,no more reference book......
but more and more and more and more sleep...............yehaaaaaaaaaaa
aku xcukup tdo gara2 exam................
stress aku.....
aku nk cari pakwe la...
exam dh hbs.....
sape la nk ko aku diH????
hi3....cian aku....

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Thursday, November 12, 2009

..............................


RockYou FXText

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Sunday, October 18, 2009

Jamuan Kelas 5Al Bhiruni 2009.....hu3

alhamdulilah jamuan kelas aku berjaya dgn sukses nya pda hr ni....
cuaca agak baik semasa jamuan diadakan,so dpt la aku n the geng main kat pantai....
hu3 bez sgt2,mcm2 mkanan ada,cikgu pun ramai gak yg dtg....
mmg agak penat tp puas hati....maklum la ni kn thn last aku kat smkip bersama2 rakan2 sepejuangan aku.....hua3 penat bangat sih tp demi blog aku ni aku kuat kn semangat nk upload foto jamuan td dlm blog aku ni....hu3

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Wednesday, October 14, 2009

Hari Ini Dalam Sejarah Pengawas SMK Ismail Petra






Ha3....aku rasa nk gelak je rasa bla ingt smula peristiwa tadi...he3
hari ini pengawas skol aku ada jamuan di Hotel Raudah....nk jd kn cerita la kn, bas kna ambil 2 round pengawas2 ni.....aku round ke2,hu3 mula2 nk bertolak lg bas dah xbleh nk hidup,tp dgn kudrat driver bas dia usahakn smpai hdup...hu3 lega hati kteorg....bas pun gerak la,smpai je kat trafic light kat restoran hayaki bas skol aku mapus lg!!!!malu beb,jam kat situ coz bas kteorg dlm besar punya terpampang nama SMK ISMAIL PETRA....kteorg pun duduk la kat tepi jalan dgn panas nye....
cikgu terpaksa berkerjasama dgn menumpang kn kteorg dlm kereta cikgu2 semua....
ha3 macam sardin aku nengok nya....lantak arh asal sampai kat hotel dh....aku n geng aku nk van asrama,lg selesa....hu3 aku fikir tentu ada benda baik kat aku coz jd gni..he3 apa yg aku agak benar rupanya,aku dpt cabutan bertuah...
tak pernah dlm hidup aku dapat cabutan brtuah....ha3....
aku dah la ada sengugut hari ni tau,totally my bad day la.....he3
anyway bez gak lalui saat mcm tu,dpt gak la bas skol aku dpt publisiti...he3


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Tuesday, October 13, 2009

stress????


aku bengang sgt ni.....aku stress sgt ni.....
aku nk exam tp ad org yg masih nk bengng kn aku...menyampah btul....
hu3 aku dengki sgt ngn bdk2 pmr...
diaorg dh merdeka....weh nk merdeka etep....
he3....bt semua yg mengenali untl menhadapi spm ni,selamat study la ye....

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Tuesday, October 6, 2009

nija...nija....

hu3....alhamdulilah sgt ngn result aku.xde la teruk sgt pun,aku hpi sbb semua tu mmg usaha aku..
bukan macam sesetengah pihak tu yg dpt skema....wek3 aku xrasa pun result kauorang tu hebat klu stakat skema la..
budak xskl pun bleh buat...wek3!!!!
piki la sndri nk exam spm dh ni tp masih bt cam tu...
anyway,untuk bebudak pmr selamat menghadapi pmr esok...
hu3 chayok2.....
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Monday, October 5, 2009

hu2

hai
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Sunday, October 4, 2009

ha3....dh nk SPM???

Mcm xpercaya je aku,dlm44hari lagi aku akn menghadapi SPM....hek3
aku xprepare pe2 pun....
aku frust sgt ngn result trial br2 ni....
huh....aku xde smgt nk study...
aku geram sgt,kwn2 ak tggi result trial coz dpt skema,mmg bukan semua juz segelintir..
at least aku bersyukur la gak,xde yg failed..
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen